mini-rovokopaci

mini-rovokopaci

mini-rovokopaci

mini-rovokopaci

mini-rovokopaci

mini-rovokopaci

mini-rovokopaci

posebne applikac

ntc program

hidromek

Rezervni dijelovi

Hitachi nudi široku paletu dijelova za svačiji stroj i proračun, neovisno o tome imate li novi ili stariji model.Nudimo visoku dostupnost orginalnih dijelova po konkurentnim cijenama kako bi zadovoljili vaše potrebe za održavanje podvozja, podmazivanja i filtriranja.

Filteri

Jedan od najvažnijih načina za smanjenje operativnih troškova i troškova održavanja jeste održavanje čistoće sistema uređaja. Hitachi orginalni filteri su razvijeni kako bi pružili vrhunsku čistoću i produžili vijek trajanja komponenti. Oni su testiraju tako da se osigura najbolji mogući kvalitet u pogledu filtera ali i komponenti mašine

Obnovljeni dijelovi

Hitachi-jeve obnovljene komponente mogu vam pomoći da smanjite troškove i zastoje stroja. Ukoliko odaberete obnovljene komponentu i vratite staru komponentu, uštedjet ćete novac. Jedini gubitak je vrijeme potrebno za instaliranje obnovljenih komponenti.

Podvozje

Hitachi pravi postolja za sve Hitachi bagere, radne platforme i dizalice. Podvozja moraju biti iznimno izdržljiva i vrlo je važno da zadržite podvozje vašeg stroja u optimalnom stanju. Korištenjem orginalnih Hitachi podvozja osigurat će te da vaš stroj radi sigurno i učinkovito.

Hitachi dijelovi viskoih performansi

Hitachi dijelovi visokih performansi nude rješenja po mjeri. Oni su posebno projektirani da daju HITACHI strojevima poboljšanu izdržljivost, performanse i dulji životni vijek u najtežim uvjetima rada, te ispunjavaju sve uslove određene propisima o zaštiti okoliša.